La dura història de Coco: el gos alcohòlic de Pennsilvània que va ser rescatat perquè pugui viure sobri

Un gos anomenat Coco va causar commoció als Estats Units perquè va ser tractat per recuperar-lo d’una forta addicció a l’alcohol que va desenvolupar mentre va viure amb el seu amo a la ciutat de Devon, a Pennsilvània.


Segons els especialistes i els veterinaris és la primera vegada que duen a terme un tractament d’aquest tipus per desintoxicar una mascota. Així va ser com Coco, un gos de dos anys creua d’una pagès i un altre gos de carrer, va ser portat al Woodside Animal Welfare Trust de Plympton després de la mort del seu amo. Al costat de Coco també va ser un altre gos que havia estat atacat. Tot i les cures del personal, l’amic de Coco lamentablement va morir. Tot i això, Coco va iniciar el llarg camí de la recuperació quan va rebre tractament per a la síndrome d’abstinència alcohòlica. El personal del centre de rescat va mantenir Coco sedat durant quatre setmanes per evitar que patís més atacs. Es desconeix com els gossos es van fer addictes a lalcohol. Tampoc amb quina regularitat ingeria alcohol. En un post a les xarxes socials, el personal de Woodside Animal Rescue Trust va dir: «Abstinència d’alcohol canina, una primícia per a nosaltres». I van afegir: «ens agradaria presentar-los al nou membre de la Unitat de Cures Especials Dunroamin, un noi encantador anomenat Coco. Fa més d’un mes que és amb nosaltres i ha necessitat cures intensives des que va arribar. La seva tràgica història demostra com n’és de vital que és la nostra unitat de cures especials».


També van assenyalar que «després d’arribar amb el seu company caní després de la mort del propietari, ell i el seu company es van posar malament ràpidament. L’amic de Coco encaixava repetidament i poc després Coco també va començar a fer-ho.


«Afortunadament, en aquell moment hi havia un veterinari al lloc que va poder administrar cures d?urgència, però per desgràcia l?amic de Coco va morir malgrat els nostres esforços», van concloure els veterinaris.

¿Te ha gustado la entrada? Compártela