Així podeu cuidar el vostre gos o gat amb les eines de Google

Les mascotes ocupen un lloc especial a les famílies i és per això que la seva cura i atenció és una absoluta prioritat per als seus éssers estimats. En aquest sentit, Google ofereix algunes alternatives a les seves aplicacions per ordenar les seves prioritats que poden ser força útils.
Des de vigilar on és fins a trucar al veterinari de les teves mascotes, el gegant tecnològic permet configurar els seus programes per ajudar el benestar de les mascotes. Aquests són alguns dels exemples més interessants que ofereix.


Encara que per això és necessari comprar una càmera Google Nest, només tenint l’aplicació Google Home es podrà veure i controlar diferents sectors de la llar. Algunes opcions són pujar o baixar el volum d’un altaveu, calar llums o fins i tot revisar a quina part de la casa hi ha la teva mascota.
Google Maps permet desar llocs seleccionats. És important conèixer a quins llocs es pot portar a una mascota, principalment per evitar inconvenients un cop arribats a ells. En aquest cas, Google Maps pot ser de certa utilitat, ja que permet desar llocs en una llista personalitzada.


Per fer-ho, cal tocar al lloc que es vol marcar. Així us apareixerà la solapa de «Com arribar»; a la dreta s’ha de cercar l’opció «Guardar». En fer clic aquí, apareixerà el cartell de «Guardar en una llista»; es pot incorporar a una llista preexistent o crear-ne una des de zero. Per revisar les llistes desades, podeu anar al menú «Desa» a l’inici de l’app.

¿Te ha gustado la entrada? Compártela