L´Alt Empordà

Comarca de L´Alt Empordà

Sumérgete en su cautivadora belleza

Els carrers empedrats t’inviten a perdre’t entre els seus racons plens d’història. Aquesta regió, banyada pel mar Mediterrani i abraçada pels Pirineus, ofereix una experiència única que captiva a qui la visita.

Els paisatges de l’Alt Empordà conviden a explorar a peu, en bicicleta o fins i tot a cavall, oferint una connexió profunda amb la natura.

L'Escala

Platjes de sorra daurada i aigües cristal·lines

Situada a la Costa Brava, és un paradís per als amants del mar i la gastronomia mediterrània. Les seves platges d’aigües cristal·lines són ideals per relaxar-se i gaudir del sol, mentre que els aficionats als esports aquàtics troben a les seves costes l’escenari perfecte per practicar surf, windsurf i busseig. A més, l’Escala és coneguda per la seva deliciosa cuina marinera, on els plats de peix i marisc fresc són protagonistes indiscutibles.

Figueres

Imprescindible per als amants de l'art surrealista

Coneixuda com la ciutat natal de Salvador Dalí, aquí trobem el Teatre-Museu dissenyat pel mateix artista, un monument al seu geni creatiu que alberga una col·lecció extraordinària de les seves obres més icòniques. A més, passejar pels pintorescs carrers de Figueres revela el seu ric patrimoni arquitectònic, on es fusionen influències gòtiques, renaixentistes i modernistes.

Girona

Atmosfera mística i encantadora

Girona és coneguda per la seva vibrant escena cultural, que inclou festivals de música, teatre i gastronomia al llarg de tot l’any.

Passejar pel seu impressionant nucli antic, al costat de la seva imponent catedral o per les seves muralles medievals, ofereix una experiència única i inoblidable que promet deixar una petjada perdurable en qui les visita.

Besalú

Un viatge a l'Edat Mitjana

Aquesta encantadora vila medieval, declarada Conjunt Històric-Artístic, és un laberint de carrerons empedrats, places pintoresques i edificis històrics que narren segles d’història. El pont, que travessa el riu Fluvià, és un monument emblemàtic i un dels millors exemples d’arquitectura romànica a Catalunya.